Afhandeling social media

Nadat u ervoor heeft gezorgd dat alle social media waarop u actief bent, gevuld zijn met boeiende content voor uw volgers en doelgroep, bent u nog niet klaar. Er komen reacties, vragen of opmerkingen op uw berichten. Soms zelf hele kritische. En daar wilt u direct op reageren.

U stelt de deur voor contact open door een bericht te posten en een reactie is tijdens kantooruren snel geplaatst. Social media staan niet sstil na luitingstijd van kantoor. Ook in de avond- en weekenduren wilt u snel en inhoudelijk correct reageren.

Het social team van Contact Center NL is bedreven in webcare, het managen van de online reputatie. Alle reacties, vragen of opmerkingen die bij uw updates op social media worden geplaatst, krijgen de opvolging zoals u dat wenst. Het team is betrokken en kan direct antwoorden of een selectie doorsturen naar uw collega’s. Uw klanten krijgen in ieder geval direct antwoord op vragen en opmerkingen. Door het constant monitoren van social media aan de hand van zoekwoorden, houden we relevante discussies voor onze klanten bij, waarna we zelfstandig of in overleg kunnen reageren.

We zijn van ’s morgens vroeg tot ’s avonds laat beschikbaar voor het beantwoorden van deze berichten. Dus óók als u zelf niet meer beschikbaar bent, zoals bijvoorbeeld in de avond- of weekenduren.

Uiteraard worden onze agents getraind om berichten te kunnen beantwoorden, zoals u dat zelf ook zou doen.

Wilt u meer weten over wat Contact Center NL voor u kan betekenen? Stuur ons een e-mail, of bel ons. Wij horen graag van u!
Afbeelding webcare