Sales support en meer omzet

Sales Support goed geregeld New business, acquisitie, koud bellen. Hoe je het ook noemt, het opbouwen van nieuwe klantrelaties is een noodzakelijk gegeven voor bedrijven. Uw onderneming is (nog) te klein om dat zelf te organiseren of u vindt uw salesteam te duur om dat zelf te doen? Met de aanpak van ons gespecialiseerde B2B team heeft u snel één of meer persoonlijke sales assistants beschikbaar. Collega’s op afstand die uw business begrijpen en u snel en efficient kunnen voorzien van relevante afspraken, zodat uw team de relatie verder kan opbouwen en een prospect tot klant kan converteren.

Actief en continu

Alleen als u een actieve houding in de markt toont, wordt u beloond. Uw salesstrategie is dan steeds meer een werkend model, een salesfunnel. Contacten leggen, leads genereren om uw salesfunnel goed te vullen zijn belangrijk voor het bereiken van een gezonde en continue instroom van nieuwe orders. Een proces dat u soms met uw eigen mensen beetpakt, maar wat er vaak te weinig van komt. Het B2B team van Contact Center NL is uw partner op het gebied van leadgeneratie en kwalificatie van leads. We maken afspraken voor uw sales- of accountmanagers alsof we uw collega zijn. 

Plan een afspraak!

Wilt u eens een oriënterende afspraak maken om eens te horen over enkele succeservaringen, neem dan contact op met Ben Brans op +31 165 796 500.